Dogodki

Domov » Aktualno » Dogodki » 7. konferenca o kreativnosti in cikli predavanj pozitivne psihologije

7. konferenca o kreativnosti in cikli predavanj pozitivne psihologije

V aprilu bodo na spletni platformi Pozitivna psihologija za boljše življenje na voljo številna predavanja, ki v ospredje postavljajo pozitivne in svetle plati človekove osebnosti ter pomagajo prispevati k boljši kakovosti življenja. V središču področja pozitivne psihologije je razkrivanje in raziskovanje virov moči, ustvarjalnosti, poguma, zanosa, upanja, opolnomočenja, zdravih prepričanj in učinkovitega spoprijemanja z življenjskimi izzivi. Udeleženci skupaj s predavatelji skozi dialog raziskujejo in spoznavajo tehnike nadziranja svojega vedenja in občutkov, razmišljajo o pozitivnem pristopu v organizacijah ter se pogovarjajo o dejavnikih sreče.

Prav tovrstnim vsebinam bo v letošnjem aprilu namenjenih več ciklov spletnih predavanj:

Od 1. do 11. aprila 2021 bo potekal cikel predavanj med karanteno, ki se bodo dotaknila tematik o pozitivnih plateh stresa, izvirnosti, pogumu, kako ostati pozitiven, se imeti rad kljub napakam in še mnogih drugih.

Podrobnejše informacije najdete na povezavi Epidemija poguma

10. marca, 14. aprila in 12. maja 2021 bo potekala serija pogovorov z dr. Aleksandrom Zadelom in Melito Joželj Nose. Govora bo o krizi, zaupanju in povezanosti z vidika družbe kot celote.

Podrobnejše informacije najdete na povezavi Deluješ, kot izbereš

Od 15. do 21. aprila 2021 se bodo odvila številna predavanja pod sloganom “Srečni v službi”, ki bodo usmerjena tako v poslovno delovanje kot v osebne kompetence, ki so nam lahko v pomoč v teh negotovih časih.

Podrobnejše informacije najdete na povezavi 7. konferenca o kreativnosti

Vse vsebine so za udeležence brezplačne in ostanejo dostopne kot video posnetki na socialnih omrežjih Pozitivne psihologije za boljše življenje.

 

Scroll to Top
Skip to content